Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Conducătorul auto implicat în evenimentul din zona hipermarketului Jumbo, arestat preventiv

ro

11 Feb, 2020 17:27 1429 Marime text

În cursul serii de ieri, polițiștii constănțeni au avut o intervenție de urgență în zona hipermarketului Jumbo din Constanța.

Este vorba despre un conducător auto care a refuzat să oprească la semnalele acustice regulamentare de oprire ale polițiștilor și s-a lovit cu mașina de un stâlp, și apoi a fugit împreună cu celălalt pasager în hipermarketul mai sus menționat . 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu, persoana care se afla la volan a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis. 

Amintim că, în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției 4 au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe bulevardul Aurel Vlaicu dinspre Bulevardul I.C.Brătianu către bulevarul Tomis. Deoarece conducătorul auto nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestui, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, conform prevederilor legale. Ajungând la sensul giratoriu de la intersecția cu Drumul Național 3C, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției și a intrat într-un stâlp de iluminat public. Imediat după producerea acestui eveniment, atât conducatorul auto cât și pasagerul au abandonat autovehiculul și au fugit. Aceștia au intrat într-un hipermarket situat pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Polițiștii au continuat urmărirea și astfel cele două persoane au prinse în hipermarketul respectiv.

Au fost identificate și au fost conduse la Secția 4 Poliție. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 21 și respectiv 25 de ani. Din primele verificări a rezultat o valoare negativă la testarea cu aparatul etilotest, cât și la testarea cu aparatul drugtest. În continuare se fac verificări pentru stabilirea  identității persoanei care a condus, urmând să se ia măsurile legale care se impun, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu. 

Citește și: Constanța. Intervenție de urgență a polițiștilor în zona hipermarketului Jumbo. Ce s-a întâmplat (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii