Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:49 03 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Ceremonii militare și religioase în parcul „Regina Maria”

ro

06 May, 2022 14:17 958 Marime text
foto PMC

Luni, 9 mai, de la ora 13:00, în Parcul „Regina Maria” se vor desfășura mai multe manifestări cu caracter militar și religios, cu ocazia Zilei Europei, Zilei Independenței României și Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial. 
 
Va avea loc o ceremonie de depunere de coroane la Monumentul Eroilor din Războiul de Independență, urmată de o paradă militară.

Pentru ca evenimentele să se desfășoare în condiții optime, Primăria Constanța anunță o serie de măsuri. 

Astfel, începând cu data de 8 mai, de la ora 16:00, va fi interzisă oprirea/staționarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale, în zona parcărilor în spic din fața arealului de desfășurare a evenimentelor.

De asemenea, în data de 9 mai, în intervalul orar 12.00 - 15.00, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul delimitat de strada Nicolae Iorga și strada I.L. Caragiale, sensul mers către zona Casa de Cultură.

Pe durata desfășurării evenimentului, stația de autobuz de la Casa de Cultură va fi relocată în dreptul Universității „Andrei Șaguna”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii