Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Brigada 9 Mecanizată „Mărășești“ a executat primul exercițiu de tragere în Polonia! (FOTO)

ro

12 Jul, 2023 13:41 881 Marime text
Sursă foto: www.facebook.com/Brigada9Mecanizata
  • Astăzi, pe 12 iulie, Detașamentul de Apărare Antiaeriană „Gheparzii de Fier“ din cadrul Grupului de Luptă NATO din Polonia au avut primele exerciții de tragere cu antiaeriene Gepard.
 
Pe pagina de Facebook a Brigăzii 9 Mecanizate „Mărășești“ din Constanța a fost publicat un comunicat de presă.
 
Detașamentul de Apărare Antiaeriană „Gheparzii de Fier“ din cadrul Grupului de Luptă NATO din Polonia au executat primele trageri terestre cu complexele antiaeriene Gepard în poligoanele de tragere din proximitatea bazei.
 
Echipajele au urmărit cu precizie, folosind aparatura optică țintele din teren, obținând rezultate foarte bune.
 
Aflându-se la jumătatea misiunii, militarii dobrogeni au demonstrat că sunt pregătiți să execute în continuare, cu succes misiunile încredințate.

Începând cu luna aprilie 2023, Detașamentul de Apărare Antiaeriană „Gheparzii de Fier“, generat de Batalionul 348 Apărare Antiaeriană „Dobrogea“ și coordonat de Comandamentul Forțelor Întrunite „General Ioan Emanoil Florescu“, se instruiește în comun, alături de aliații americani, britanici, croați și polonezi din cadrul Grupului de Luptă NATO din Polonia.

Citește și:

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, prezent la Summit-ul NATO! „Atingerea acestui obiectiv este esențială pentru Armata României“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii