Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbat băut, prins la volan de polițiști. A fost implicat într-un accident rutier

ro

11 Oct, 2021 16:32 1232 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din cadrul IPJ Constanța.
Polițiștii au identificat mai multe infracțiuni la regimul rutier, pe raza județului Constanța. Astfel, în cadrul unei acțiuni, aceștia au depistat la volan mai mulți bărbați care se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre ei nu avea permis de conducere, iar un altul a fost implicat într-un accident rutier.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Comunicatul IPJ Constanța

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 7.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Traian din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihai Eminescu din satul Sinoie, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada Narciselor din localitatea Dorobanțu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Slt. Petre Papadopol din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că autovehiculul în cauză este radiat din luna iulie a anului 2021.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii