Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Atenție șoferi! Un tronson al străzii Unirii, închis astăzi circulației

ro

28 Jun, 2021 08:59 1102 Marime text
  • Carosabilul decopertat va fi reabilitat prin așternerea unui strat de asfalt de tip MASF utilizat la drumurile cu trafic rutier intens, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.
Conducătorii auto sunt rugați să evite astăzi circulația pe strada Unirii, porțiunea cuprinsă între bulevardul Mamaia și aleea de acces către strada Pescarilor. Echipele SC Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru asfaltare, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 17.00, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

Carosabilul decopertat va fi reabilitat prin așternerea unui strat de asfalt de tip MASF utilizat la drumurile cu trafic rutier intens.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii