Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:11 30 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Atenție, șoferi! Restricții totale de trafic rutier pe un tronson al străzii Unirii

ro

22 Jun, 2021 09:05 1385 Marime text
  • După finalizarea lucrărilor de frezare a carosabilului între strada Zorelelor și strada Locotenent Gheorghe Economu, echipele Confort Urban vor turna asfaltul, circulația autovehiculelor fiind restricționată total astăzi şi mâine, în intervalul orar 08.00-17.00.
Recomandăm șoferilor să evite circulația pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Zorelelor și bulevardul Mamaia., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

După finalizarea lucrărilor de frezare a carosabilului între strada Zorelelor și strada Locotenent Gheorghe Economu, echipele Confort Urban vor turna asfaltul, circulația autovehiculelor fiind restricționată total astăzi şi mâine, în intervalul orar 08.00-17.00. Asfaltul clasic a fost îmbunătăţit cu o mixtură asfaltică stabilizată, care va oferi rezistență și elasticitate produsului finit.

Acest tip de asfalt se va turna pe sectoarele de drum intens circulate și pe cele pe care rulează mijloacele de transport în comun.
În paralel, pe tronsonul delimitat de strada Locotenent Gheorghe Economu și bulevardul Mamaia continuă lucrările de frezare a asfaltului, motiv pentru care circulația va fi închisă.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări., mai precizează Primăria Municipiului Constanța.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii