Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Atenție șoferi! Lucrările de asfaltare a bulevardului 1 Mai – șoseaua Mangaliei se apropie de final. Cum se circulă în zonă

ro

19 Sep, 2023 14:33 812 Marime text
Foto: Primăria ConstantaDacă tranzitați șoseaua Mangaliei în această noapte și mâine noapte trebuie să știți că circulația se va desfășura cu dificultate pe porțiunile de drum cuprinse între zona magazinului Doraly și strada Pandurului.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, echipele de muncitori execută ultimele lucrări de asfaltare, după ce zilele trecute a fost frezat stratul de uzură.

„În acest context, rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în cele 2 nopți, în măsura posibilităților, folosind rute alternative.

În paralel, pe timpul zilei, continuă lucrările de amenajare a sensurilor giratorii de la intersecția șoselei Mangaliei cu strada Hatman Arbore și din zona Doraly. Totodată, se amenajează și trotuarele pe porțiunile rămase.

Amintim că proiectul ”Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona Bd. 1 Mai – Șoseaua Mangaliei” vizează resistematizarea infrastructurii de transport corespunzatoare celor 2 artere rutiere pentru încurajarea utilizării modurilor de transport mai prietenoase cu mediul, prin creșterea atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale, precum și adaptarea la nevoile persoanelor cu dizabilități și mobilitate redusă“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citeste și: 

RAJA Constanța. Pe timpul nopții se blochează traficul pe strada Baba Novac din Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii