Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:06 25 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Amenzi pentru șoferii care parchează ilegal pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități (GALERIE FOTO)

ro

20 May, 2022 11:20 767 Marime text
Foto Primăria Constanța
  • Sancțiuni contravenționale aplicate pentru parcarea pe locurilor rezervate persoanelor cu dizabilități.
 
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța verifică frecvent dacă locurile destinate persoanelor cu dizabilități, amenajate și marcate corespunzător în parcările publice din oraș, sunt ocupate de persoane care au acest drept.
 
În urma acțiunii tematice care a avut loc zilele trecute, s-au aplicat 69 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 54663 lei.
 
De asemenea, au fost ridicate 17 autovehicule care au fost transportate în parcul auto al municipalității.
 
Încă o dată, polițistii locali atrag atenția asupra importanței respectării actelor normative și a drepturilor persoanelor.
 

 

Foto Primăria Constanța


Menționăm că, pentru a putea ocupa aceste locuri de parcare, beneficiarii au obligația de a afișa la loc vizibil cardul-legitimație care le dă acest drept.Documentul este eliberat în mod gratuit de Biroul Siguranța Circulației Urbane și Parcări, în baza documentelor care atestă încadrarea în gradul de handicap.

 
Primăria Constanța face  apel la constănțeni să nu ocupe locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități dacă nu au acest drept și să se gândească la semenii lor care ar rămâne fără aceste spații de care chiar au nevoie.
 
Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației rutiere la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.


Foto Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii