Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Administratori ai unor săli de jocuri și restaurante, amendați

ro

28 Jan, 2021 16:51 1821 Marime text
  • Mai mulți operatori economici din Constanța au fost sancționați pentru nerespectarea legislației.
  • Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, potrivit Legii 55/2020, a precizat IPJ Constanța.
La data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe un teren de fotbal acoperit, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, mai multe persoane joacă fotbal, încălcându-se astfel normele legale în vigoare referitoare la măsurile de limitare a răspândirii noului coronavirus.

Polițiștii au identificat 19 persoane, care au fost sancționate cu avertisment scris, iar administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.

La data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două restaurante, situate pe bulevardul Mamaia, respectiv bulevardul Alexandru Lăpușneanu, sunt deschise, iar în interior se află mai multe persoane.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, potrivit Legii 55/2020.

La data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două săli de jocuri de pe raza de competență sunt deschise, iar la interior se află mai multe persoane.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, potrivit Legii 55/2020.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii