Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Activități preventive desfășurate de polițiști. Iată unde au fost aceștia

ro

10 Nov, 2023 17:53 804 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În perioada 8 - 9 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Constanța, au desfășurat activități de prevenire a violenței în școli și a criminalității informatice, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială Contraamiral Petrică Stoica din comuna Pecineaga.
 
În perioada 8 - 9 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Constanța, au desfășurat activități de prevenire a violenței în școli și a criminalității informatice, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială Contraamiral Petrică Stoica din comuna Pecineaga, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
De asemenea, au acționat pentru prevenirea delincvenței juvenile, a criminalității informatice și a consumului de droguri, la Liceul Tehnologic Ion Bănescu Mangalia și Liceul Teoretic Emil Racoviță din Techirghiol.
 
Totodată, au desfășurat acțiuni de prevenire a bullying-ului și a delincvenței juvenile la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu.
 
Nu în ultimul rând, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 4 Poliție, au acționat pentru prevenirea consumului de droguri și a faptelor săvârșite cu violență în Piața Ovidiu și Portul Tomis.
 
În perioada 8 - 9 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități de prevenire a violenței școlare la Școala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea din municipiul Constanța și Liceul Tehnologic Axiopolis Cernavodă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Iată câte amenzi au aplicat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii