Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Iată câte amenzi au aplicat

ro

10 Nov, 2023 17:44 680 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în municipiu și în județ.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în municipiu și în județ, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 9 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea traficului și consumului de droguri, în zona unităților de învățământ.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, dintre care 5 la Legea 61/1991 și 1 la OUG 195/2002, în valoare totală de peste 3.000 de lei.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.
 
La data de 9 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea traficului și consumului de droguri.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, în valoare totală de aproximativ 900 de lei.

De asemenea, a fost retras 1 certificat de înmatriculare, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii