Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Acțiune a polițiștilor rutieri. Peste 300 de mașini, verificate

ro

21 Dec, 2020 14:06 1880 Marime text

 
  • Peste 300 de mașini au fost verificate într-o acțiune privind prevenirea și combaterea faptelor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis.

În cursul zilei de ieri, în intervalul orar 14.00-22.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis, în mediul rural.

Polițiștii au controlat peste 320 de autovehicule, fiind aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.675 de lei, dintre care 7 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice (îmbibație alcoolică sub limita infracțiunii), persoanelor în cauză fiindu-le reținute permisele de conducere.

Totodată, au fost constatate 4 infracțiuni, dintre care 3 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru conducere fără permis.

Bărbat băut la Făclia, județul Constanța

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.30, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Bisericii din localitatea Făclia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii