Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Acces restricționat pe aleea Berzei. Se amenajează o parcare nouă

ro

05 Aug, 2021 09:49 1769 Marime text
  • Pentru ca lucrările de asfaltare să se desfășoare în condiții optime, accesul autovehiculelor va fi restricționat mâine, în intervalul orar 07:30-15:30.
Amplasamentul situat pe aleea Berzei, în dreptul blocului LV20 se transformă într-o parcare rezidențială modernă. Echipele SC Confort Urban vor interveni mâine cu utilaje pentru turnarea asfaltului și trasarea marcajelor rutiere.

Terenul eliberat de garaje a fost pregătit în vederea asfaltării prin lucrări de excavare, acoperire cu mai multe straturi de pietriș și compactare. De asemenea, au fost montate borduri pentru a delimita suprafața carosabilă.
 
Pentru ca lucrările de asfaltare să se desfășoare în condiții optime, accesul autovehiculelor va fi restricționat mâine, în intervalul orar 07:30-15:30.
 
Echipele administratorului drumului public vor distribui materiale informative pentru a semnala lucrările edilitare. În acest sens, facem apel către conducătorii auto să nu staționeze autovehiculele în zona în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor.
 
Totodată, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii