Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța A început atribuirea amplasamentelor pentru perioada sezonului estival în stațiunea Mamaia

ro

17 May, 2022 10:15 1758 Marime text
Mamaia Foto Primăria Constanța
  • Amplasamente pentru desfăşurarea de activităţi cu caracter temporar pentru perioada sezonului estival 2022, în zone publice în Stațiunea Mamaia.

Serviciul Autorizare Activități Economice din cadrul Primăriei municipiului Constanța aduce la cunoștința operatorilor economici interesați că, în perioada 20.05 – 23.05.2022, între orele 08:30 – 16:30, la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall - etaj I, aripa nouă), se depun documentații în vederea atribuirii de amplasamente pentru desfăşurarea de activităţi cu caracter temporar pentru perioada sezonului estival 2022, în zone publice în Stațiunea Mamaia:
 
- comercializare baloane (Cleopatra – Azur, Hotel Victoria – Melody, Complex Castel – Hotel Iaki, Hotel Modern – Hotel Golden Tulip, Sat Vacanță);
- activități fotografice (Vila Cosena, Hotel Mercur, Hotel Aurora, Hotel Victoria,  Hotel Histria, pasarelă pietonală Perla);
- realizare și comercializare tablouri și caricaturi (Hotel Perla, Hotel Flora, Melody, Bar Orient, Hotel Pelican, Hotel Victoria, Butoaie);
- observații astronomice (Hotel Iaki, Hotel Victoria, restaurant Promenada, Hotel Tomis);
- comercializare carte (Hotel Iaki, Hotel Victoria, Hotel Modern).
 
Dosarele vor conține următoarele acte:
  • cerere tip;
  • certificat de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerțului;
  • actul constitutiv al societății sau actul emis de Oficiul Registrului Comerțului pentru desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale care să conțină codul CAEN în funcție de obiectul de activitate solicitat;
  • pentru desfășurarea de activități fotografice se depun fotografii cu panoul utilizat pentru realizarea fotografiilor. 

Activitatea de comercializare carte se va putea desfășura numai în tonete – modul tip, conform fotografiei atașate la prezentul anunț.
 
Perioada de funcționare va fi de minim 90 zile lucrătoare.
 
Operatorii economicii pot depune cereri pentru două amplasamente, dar va fi aprobat un singur amplasament în funcție de ordinea cronologică a depunerii cererii.
 
Atribuirea amplasamentului se va face în funcție de obiectul de activitate si zonă, în ordinea cronologică a depunerii cererii, cu condiția îndeplinirii condițiilor și cerințelor din anunț.

În situația în care operatorul economic nu îndeplinește condițiile din anunț, atribuirea amplasamentului se va face prin alunecare, succesiv până la epuizarea amplasamentelor.
 
Taxele pentru utilizarea temporară a locurilor publice (pentru fiecare amplasament) sunt cele prevăzute în H.C.L. nr.463/2021 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale la nivelul municipiului Constanța în anul 2022 – Anexa nr.8.
                      
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii