Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean se chinuie să închirieze spaţiile Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis“

ro

28 Jun, 2017 00:00 2478 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa organizează licitaţie publică în vederea închirierii spaţiilor cu destinaţie de birouri din cadrul Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis“, imobil aflat în domeniul public al judeţului. Birourile, dotate şi utilate complet, sunt în număr de şase: subsol - patru birouri iar la etaj - alte două.
 
Închirierea se va realiza pentru o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire. Licitaţia va avea loc în imobilul Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis“, în data de 19.07.2017, la ora 11,00. Condiţii de participare: spaţiile cu destinaţia de birouri vor fi închiriate către IMM-uri/ONG-uri/instituţii/agenţii, asociaţii şi patronate de turism care desfăşoară activităţi în domeniul turismului sau asimilabile sectorului terţiar, cum ar fi: consultanţă în domeniul accesării finanţărilor nerambursabile guvernamentale şi europene, al implementării proiectelor, prestări servicii de proiectare şi inginerie - întocmire studii de prefezabilitate şi fezabilitate, documentaţii de avizare a lucrărilor, proiectare tehnică, consultanţă în turism, furnizori acreditaţi de formare şi perfecţionare profesională.
 
Preţul de pornire a licitaţiei este de 38,00 de Iei/mp lună, exclusiv utilităţi, fără TVA. Preţul documentaţiei de atribuire, respectiv al caietului de sarcini şi al studiului de oportunitate este de 50 de lei, acestea putând fi achiziţionate de la casieria Consiliului Judeţean. Data-limită de depunere a ofertelor este 17.07.2017, ora 16.00. Precizăm că nu este prima dată când CJC organizează licitaţie pentru închirierea acestor spaţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii