Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:00 21 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean face o achiziţie de peste 100.000 de euro pentru un buldoexcavator

ro

24 Aug, 2019 00:00 389 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit prin procedură simplificată un contract privind furnizare buldoexcavator aferent proiectului „Monitorizarea şi protejarea în comun a mediului înconjurător în Bazinul Mării Negre”. Potrivit anunţului de atribuire, achiziţia acestui utilaj contribuie la dezvoltarea capacităţii de intervenţie a Consiliului Judeţean Constanţa în ceea ce priveşte situaţiile de risc, precum cutremure, alunecări de teren, incendii, inundaţii, etc. 
Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) a fost de 498.940 de lei. Banii vor ajunge în conturile societăţii Terra Romania Utilaje de Construcţii, cu sediul social în Ilfov, Tunari, România.
 

Despre Terra România Utilaje de Construcţii SRL


Societatea Terra România Utilaje de Construcţii SRL a fost înfiinţată în anul 2009, în comuna Tunari, judeţul Ilfov. Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 27.12.2018, capitalul social subscris este de 7.700.000 de lei, integral vărsat, împărţit la 770.000 de părţi sociale, fiecare a câte 10 lei. Asociat unic al societăţii este Terra Holding GMBH, cu sediul social în Viena, Austria. Persoanele împuternicite sunt Petre Babiceanu (administrator) şi Cătălin-Leon Băcanu (împuternicit). Domeniul de activitate principal este "comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii".
 
În ultimul an fiscal, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 92.298.333 lei, o pierdere de 1.096.265 lei şi 78 angajaţi. Societatea a mai câştigat contracte la nivelul judeţului Constanţa, unul dintre acestea anul trecut, în urma unei proceduri de achiziţie organizate de primăria Topalu.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii