Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa cumpără servicii pentru cadastrarea drumurilor de exploatare din Deleni

ro

06 Oct, 2017 00:00 2431 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa cumpără servicii de realizare documentaţii cadastrale şi înscrierea în Cartea Funciară a imobilelor „Drumuri de exploatare“ situate în comuna Deleni, respectiv: DE 13/2/2, cu suprafaţa de 1.947 mp - extravilan, PS DE 13/3/3/3, cu suprafaţa de 1.078 mp - extravilan, Drum Comunal - strada Militari, L = 94 ml, cu suprafaţa de 1.168 mp - intravilan, situate pe raza UAT Deleni, aferente proiectului „Sistem de Management Integrat al deşeurilor în judeţul Constanţa“.
 
Documentaţiile se vor elabora în conformitate cu reglementările în vigoare. Sectoarele de drum au o suprafaţă de aproximativ 4.193 mp. Durata de execuţie - 90 de zile de la data emiterii ordinului de începere. Pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP. Operatorul economic care are calitatea de ofertant trebuie să facă dovada că este autorizat ANCPI pentru prestarea serviciilor solicitate, în conformitate cu reglementările în vigoare.
 
Oferta declarată câştigătoare va fi cea cu preţul cel mai scăzut, în condiţiile îndeplinirii cerinţelor din prezenta invitaţie şi a cerinţelor minime solicitate prin specificaţiile tehnice, considerate obligatorii, şi care demonstrează capacitatea de îndeplinire a activităţilor ce fac obiectul contractului. Termenul-limită de depunere a ofertelor: 12.10.2017, ora 12.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii