Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Centrul Medical Unirea a preluat Clinicile Dr. Leahu.

ro

27 Jun, 2023 12:16 942 Marime text
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Centrul Medical Unirea S.R.L. (CMU) a  preluat alături de Adrian Ionuț Leahu, grupul de companii cunoscut sub numele de Clinicile Dr. Leahu.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Consurenței, CMU a preluat un pachet de 51% din capitalul social al Implant Expert DSO S.A., compania mamă a celor 12 firme ce formează Clinicile Dr. Leahu.

„CMU, înființat în 1991, este operatorul rețelei private de sănătate Regina Maria, activă pe piaţa prestării de servicii medicale, servicii clinice şi paraclinice, atât ambulatorii, cât şi spitaliceşti, precum și servicii de imagistică medicală și de analize de laborator.

Clinicile Dr. Leahu activează în domeniul medicinei dentare, operând o rețea de stomatologie, cu prezență în 13 orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov).

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal“ - au precizta reprezentanții Consiliului Concurenței.


Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citește și: 

Afaceri ConstanțaFirma Industria Mundum, parte a Grupului GSP, preia Argenta SRL. Ce spune Consiliul Concurenței
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii