Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consecințele nefaste ale unui scurtcircuit electric. Peste 600 de porci au murit într-un incendiu în județul Cluj

ro

10 Jul, 2024 08:32 493 Marime text




 
  • Un incendiu a izbucnit, în noaptea de marți spre miercuri, la o fermă de porci din localitatea Lita, județul Cluj. Peste 600 de animale au murit.
 
Pompierii din județul Cluj au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o fermă de porci din localitatea Lita, potrivit știripesurse.ro.
 
Potrivit ISU Cluj, apelul de urgență a fost dat la ora 3.46. La fața locului au ajuns echipajele de la Garda de Intervenție Băișoara.

Incendiul se manifesta generalizat la un singur imobil, de aproximativ 1.000 de metri pătrați, iar forțele au fost suplimentate. La misiune au luat parte câte o autospecială de la Turda, respectiv Florești.

 
„Flăcările au fost favorizate de materialele combustibile din interior, precum ar fi panourile din plastic care separau boxele unde se aflau porcii. Totodată, acoperișul a fost construit din panouri de tip sandwich”, transmit pompierii.

 
Un bărbat de aproximativ 30 de ani a suferit un atac de panică, fiind evaluat de paramedicii SMURD. Ulterior, acesta nu a necesitat transportul la spital.

612 porci nu au putut fi salvați

Conform pompierilor, cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

Citește și
 Știri Constanța aziSalvatorii ISU Dobrogea intervin pentru o persoană înecată, la Neptun
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii