Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CONPET SA angajează un nou director general

ro

25 Feb, 2021 20:23 1845 Marime text
  • CONPET S.A. a publicat anuțul de recrutare a noului director general.
În prezent directorul general al companiei este Dorin Tudora.

CONPET SA este o companie cu o istorie lungă și o tradiție bogată în transportul țițeiului prin conducte, o companie strategică pentru economia națională și un jucător important pe piața de capital din România. Societatea are sediul în Ploiești.

Directorul general va organiza și va conduce activitatea curentă a societății în conformitate cu Actul Constitutiv și cu atribuțiile prevăzute în contractul de mandat. Durata contractului de mandat al directorului general va fi de 4 ani, începând cu data numirii acestuia în funcție.

Perioada de depunere a candidaturilor pentru postul de director general este 02.02-2021-02.04.2021.

CONPET S.A. informează acționarii și investitorii că, în ședința din data de 24.02.2021, Consiliul de Administrație al societății:

- a stabilit calendarul procedurii de recrutare și selecție a Directorului General, cu termene limită, conform Raportului Comitetului de Nominalizare și Remunerare (C.N.R.);

- a aprobat criteriile de recrutare și selecție a Directorului General, conform Anexei I la Raportul C.N.R. în forma rezultată urmare ședinței C.A.

- a aprobat anunțul de recrutare și selecție în forma prevăzută în Anexa II la Raportul C.N.R. în forma rezultată urmare ședinței C.A., cu efectuarea publicității necesare prevăzute de legislația aplicabilă.

Anunțul se găsește pe pagina web a societății www.conpet.ro, la secțiunea Guvernanță Corporativă/ Management/ Recrutarea directorilor societății conform O.U.G. 109/ 2011 (https://www.conpet.ro/guvernanta-corporativa/management/).

- a stabilit că durata contractului de mandat al Directorului General va fi de 4 ani, începând cu data numirii acestuia în funcție.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii