Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Naţională de Investiţii organizează licitaţie pentru lucrări de reabilitare a Sinagogii Mari din Constanţa

ro

12 Feb, 2018 00:00 5759 Marime text
Compania Naţională de Investiţii (CNI), în calitate de autoritate contractantă, organizează licitaţie pentru atribuirea contractului de „Executare a lucrărilor de primă urgenţă - reabilitare generală - Templul israelit Constanţa“ - strada C.A. Rosetti, municipiul Constanţa, judeţul Constanţa. Valoarea estimată a contractului este de 4.594.616 lei şi cuprinde: cheltuieli pentru investiţia de bază - 4.493.759,00 de lei; organizare de şantier - 100.857,00 de lei. Valorile de mai sus sunt în conformitate cu devizul general întocmit de proiectant si aprobat prin Ordinul MDRAPFE nr. 6300 din 3.10.2017 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii din cadrul Programului Naţional de construcţii de interes public sau social.
 
Ofertanţii vor constitui garanţia în valoare de 45.000 de lei. Perioada de valabilitate a garanţiei pentru participare va fi cel puţin egală cu perioada minimă de valabilitate a ofertei - 120 de zile de la termenul-limită de depunere a ofertelor.
 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante sunt: Manuela Irina Pătrăşcoiu - director general; Daniela Ileana Orodel - director economic; Eduard Adrian Cefalan - director investiţii; Luiza Andrei - director - Direcţia Juridică şi Contractare; Felicia Carmen Stoica - şef Serviciul Avizare şi Asistenţă Juridică; Andra Catalină Dragomir - şef Serviciul Contractare şi Monitorizare Contracte; George Stănică - inspector tehnic -Departamentul Sănătate, Lucrări în Primă Urgenţă şi Alte Obiective; Florina Cristina Scurtu - şef Serviciul Achiziţii Publice şi din Fonduri Proprii.
 
Data-limită de depunere a ofertelor este 6.03.2018, ora 15.00. Data-limită de evaluare a ofertelor este 4.07.2018 18.00.

Menţionăm că, pe data de 5 mai 2017, Comunitatea Evreilor din Constanţa a obţinut de la Primăria Constanţa autorizaţia de construire pentru executarea lucrărilor de intervenţie la sinagoga situată pe strada C.A. Rosetti nr. 2. Actul cu nr. 509, emis de municipalitate, constă în „executarea lucrărilor de intervenţie în primă urgenţă pentru punere în siguranţă, prin asigurarea cerinţelor de rezistenţă mecanică, stabilitate şi siguranţă în exploatare, templu încadrat prin raport de expertiză tehnică (vizat spre neschimbare) în clasa I de risc seismic, Templu Israelit. Documentaţia se va completa până la obţinerea procesului-verbal de recepţie, la terminarea lucrărilor“. Autorizaţia de construire este valabilă 12 luni.
 
Citeşte şi:
 
Un nou act emis de municipalitate 
Comunitatea Evreilor din Constanţa continuă demersurile pentru reabilitarea sinagogii

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii