Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisar ANPC, agresat fizic în cadrul unei acțiuni de control. Ce spune Poliția despre eveniment

ro

13 Dec, 2023 21:04 949 Marime text
Un comisar din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a fost agresat dupa un control la o unitate de cazare din localitatea Sadova Veche.


Starea conflictuală a fost aplanată. 

În acest caz a fost formulată o plângere penală pentru infracțiunea de ultraj, fiind înaintată Parchetului de pe Judecătoria Caransebeș, conform competenței, transmite Poliția. 




Oficial de la Poliție 

Astăzi, la ora 14.29, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați de către o angajată a unei instituții publice despre faptul că în timpul unui control la un motel din localitatea Sadova Veche a izbucnit o stare conflictuală cu patronul motelului și ar fi fost agresată fizic de acesta. 

La fața locului au fost identificate 3 angajate din cadrul instituției aflate în control, precum și un bărbat de 72 de ani, din localitate, persoane implicate în eveniment.

Starea conflictuală a fost aplanată, iar în urma evenimentului niciuna dintre persoane nu a necesitat îngrijiri medicale. 

În acest caz a fost formulată o plângere penală pentru infracțiunea de ultraj, fiind înaintată Parchetului de pe Judecătoria Caransebeș, conform competenței.



Citește și:

Nereguli grave la Motel-Camping Silvia SRLComisarii ANPC, atacați în cadrul acțiunii de control (FOTO +VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii