Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comandantul Bacului din Vama Isaccea „Noi lucrăm non stop de când a început situația din Ucraina. Lucrăm în schimburi, acasă nu mai ajungem“ (VIDEO)

ro

08 Mar, 2022 17:10 1735 Marime text
Căpitanul bacului din zona vama IsacceaSituația dramatică din Ucraina a făcut ca de la începutul conflictului în Vama Isaccea bacul să circule non stop și să ajute cetățenii care doresc să plece din țara vecină să poată ajunge în siguranță în România. 

„Noi lucrăm non stop de pe 24 februarie de când a început situația din Ucraina. Lucrăm în schimburi, acasă nu mai ajungem, sau ajungem pentru o zi două. Este trist ce se întâmplă. Femei, copii, bătrâni zilnic transportăm cu bacul. Nu putem comunica noi cu ei, dar după față ne dăm seama că sunt îngroziți de situația din țara lor“ - a declarat căpitanul bacului de la Isaccea. 


Acesta a menționat că pe timp de noapte fluxul este mai scăzut, din cauza interdicțiilor impuse în țara vecină. 

„ Este și foarte frig, mai ales dimineața. Într-o dimineață am forțat cursa să îi aducem mai repede la corturi pentru a se încălzi. Probabil atunci când va scădea numărul de refugiați vom trece și noi la programul normal. Din cauza interdicțiilor impuse pe timp de noapte în Ucraina, numărul persoanelor care trec în România a mai scăzut.  Avem și noi familii, copii. Ne doare sufletul când vedem copiii care trec cu bacul, speriați și înfrigurați“ - a mai menționat căpitanul bacului. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii