Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:28 07 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare ISJ Constanța cu Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială pentru acordarea alocației tinerilor de 18 ani

ro

12 Dec, 2019 17:39 1400 Marime text
În cursul zilei de astăzi, 12.12.2019, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, a avut loc întâlnirea Inspectorului Școlar General prof. Sorin Mihai cu Directorul executiv Constandin Laura, din partea Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța (AJPIS).
 
Scopul acestei întrevederi a fost acela de a identifica o procedură eficientă de colaborare în direcția acordării alocației tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani pe parcursul anului școlar.
 
În acest context s-au stabilit de comun acord modalitățile de lucru privind transmiterea datelor colectate de către Serviciul Informatizare al Inspectoratului Școlar Județean Constanța către AJPIS, astfel încât alocațiile să intre în posesia beneficiarului direct într-un timp cât mai scurt.
 
„Întâlnirea de azi cu partenerul nostru AJPIS constituie un element fundamental în vederea transformării colaborării interinstituționale într-un exemplu de bună practică. Identificarea comună a unor metode de operare a dosarelor tinerilor care au împlinit 18 ani înseamnă imprimarea unui caracter eficient procedurilor de acțiune, cu sustenabilitate pe termen lung și cu efect clar asupra beneficiarului”, a declarat domnul Inspector Școlar General prof. Sorin Mihai.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii