Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu Teliceanu, la un pas de învestirea la conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport

ro

17 May, 2012 01:08 4156 Marime text
teliceanu_Claudiu_Teliceanu_01.jpgClaudiu Teliceanu a susţinut, ieri, proba orală a examenului pentru funcţia de director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Constanţa. Evenimentul a avut loc la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, tot acolo unde, la începutul acestei săptămâni, a fost organizată şi proba scrisă. Amintim că pentru acest concurs s-au înscris liberalul Claudiu Teliceanu şi democrat-liberalul Sorin Buşu, care a asigurat, din data de 13 martie, conducerea interimară a instituţiei. Pentru proba orală a concursului nu a promovat însă decât Teliceanu.

Potrivit spuselor sale, el a fost declarat admis la această probă. Conform procedurii, ceea ce ar urma să se întâmple este eliberarea ordinului de numire de către Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret şi, ulterior, învestirea în funcţie.

În vârstă de 32 de ani, Claudiu Teliceanu este absolvent al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa şi, în prezent, doctorand în cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi. În 2010, Teliceanu a urmat cursuri de formare specializată pentru ocuparea funcţiilor de înalt funcţionar public. Este membru al PNL din anul 2002, fost preşedintele al Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Constanţa.

Claudiu Teliceanu ne-a declarat că îşi propune continuarea proiectelor demarate de Elena Frîncu în cadrul instituţiei şi, de asemenea, faptul că DJST este una dintre cele mai performante Direcţii pentru Sport şi Tineret din ţară i se datorează fostului director executiv (n.r. Elena Frîncu).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii