Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:04 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădirea Teatrului de Stat Constanţa, reabilitată termic de municipalitate

ro

20 Mar, 2018 00:00 385 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa scoate la licitaţie serviciul de elaborare a cererii de finanţare aferente proiectului „Creşterea eficienţei energetice a Teatrului de Stat Constanţa“, imobil pe care îl are în proprietate.
 
Serviciul constă în elaborarea cererii de finanţare aferente proiectului „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Teatrul de Stat Constanţa“, în vederea depunerii spre finanţare prin intermediul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1 -Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea B/SUERD - Clădiri publice.
 
Achiziţia directă se va realiza prin intermediul catalogului electronic SEAP. Operatorii economici pot trimite ofertele pe adresa de e-mail programe@primaria-constanta.ro. Vor intra în evaluare din punct de vedere financiar doar acele oferte care au trecut de evaluarea privind propunerea tehnică.

Ofertele financiare care depăşesc valoarea totală estimată, nu conţin un preţ ferm total exprimat în lei fără TVA, conţin actualizări sau acordare de avans nu pot fi acceptate. Valoarea estimată a achiziţiei este de 29.000 de lei fără TVA. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 22.03.2018.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii