Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:28 13 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădire de patru etaje ridicată de MB Urban Real Estate Development, supraetajată

ro

13 Dec, 2018 00:00 743 Marime text
Societatea MB Urban Real Estate Development SRL a solicitat aviz de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru supraetajarea imobilului pe care îl ridică în Mamaia Nord.
 
Mai exact, este vorba despre proiectul „Modificare proiect autorizat cu AC 666/23018 «Construire imobil P+4 etaje, locuinţe colective, cu spaţii pentru funcţiuni liberale la parte şi împrejmuire teren» prin Supraetajare în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată“. Imobilul este realizat în Năvodari, Mamaia Nord, trup 7, strada D 25, lot 10. Informaţiile privind proiectul pot fi consultate la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. De asemenea, cei interesaţi pot depune eventuale propuneri și sugestii privind acest proiect.
 
 

MB Urban Real Estate Development SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2018, societatea MB Urban Real Estate Development SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ioan Ursu. Capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Bădescu Mihai-Dan este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii