Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciucă despre Zelenski Un simbol al rezistenței în fața unei agresiuni barbare și nedrepte și lider al unei națiuni care luptă pentru identitate și libertate într-un război ilegal și neprovocat (VIDEO)

ro

04 Apr, 2022 19:38 1259 Marime text
Nicolae Ciucă, foto: facebook/ Nicolae Ionel CiucăȘedința din Parlamentul României a început la ora 19.00. Președintele Ucrainei, Vlodomir Zelenski a susținut un discurs în plenul reunit al Parlamentului, prin videoconferință.


În cadrul evenimentului a luat cuvântul și premierul Ciucă.


„Salut inițiativa Parlamentului României de a-l invita pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, pentru a susține un discurs și a prezenta imaginile atrocității care a avut loc la Bucea și, de asemenea, pentru a realiza prin ce perioadă extrem de grea trec Ucraina și Europa.


Simbol al rezistenței în fața unei agresiuni barbare și nedrepte, sunteți astăzi, domnule președinte Zelenski, liderul unei națiuni care luptă pentru identitate și libertate în acest război ilegal și neprovocat.


Mulți, mulți prea mulți și-au pierdut viața. Alții au fost obligați să ia calea refugiului”, a tranmis prim-ministrul României.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii