Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ialomița O femeie de 88 ani a fost găsită carbonizată în urma unui incendiu care i-a cuprins locuința

ro

17 Feb, 2022 11:55 1278 Marime text
În jurul orei 10:00, prin apel la 112, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, a fost alertat despre producerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Fierbinți-Târg.


La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, în sprijinul salvatorilor au intervenit și membri Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității, transmite ISU Ialomița. 


Din nefericire, în interiorul casei, a fost găsită o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 88 de ani, carbonizată.


Au ars toate bunurile din camera în care a fost găsită victima.


Potrivit sursei citate, cauza probabilă de izbucnire a incendiului, a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire.




Pentru a preveni producerea unor astfel de evenimente, recomandăm cetăţenilor să respecte următoarele  măsuri de prevenire:


- sobele şi alte mijloace de încălzire trebuie supravegheate permanent pe timpul funcţionării;
- nu supraîncălziţi sobele sau alte mijloace de încălzire;
- nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi sau blocaţi în casă cu sobe sau alte mijloace de încălzire aflate în funcţiune, a mai precizat ISU Ialomița. 



Sursa foto: Pexels 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii