Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt polițiștii care au salvat un bărbat ce căzuse în Lacul Morii din București

ro

03 Apr, 2022 20:51 1276 Marime text
Politistii care au salvat un bărbat căzut în Lacul Morii. Foto: Facebook/Poliția RomânăUn bărbat a fost în pericol să se înece ieri după amiază după ce a căzut în Lacul Morii din București.  A fost salvat la timp de trei polițiști care nu au ezitat să îi sară în ajutor. 

„Ionuț, David și Nicușor! Ei sunt polițiștii care, ieri după-amiază, au salvat o persoană de la înec“ - se arată într-o postare a MAI pe pagina de Facebook.


Aflați în patrulare în imediata apropiere a Lacului Morii, acolo unde era să se întâmple tragedia, cei trei polițiști au acționat rapid.

„Fără să stea pe gânduri, Ionuț a dezbrăcat imediat uniforma și a sărit în apa rece, înotând către bărbatul care părea că nu mai are putere să rămână la suprafață.
În momentul în care a reușit și a adus victima la mal, Nicușor și David erau deja pregătiți să acorde primul ajutor.
Cei trei polițiști l-au așezat în poziția de siguranță și, preț de câteva minute, i-au aplicat manevrele de resuscitare bărbatului, până când pulsul acestuia a revenit.
Ionuț, David și Nicușor sunt polițiști în cadrul Secției 21 din București și, astăzi, datorită lor, o persoană trăiește.
Deși a fost prima misiune de acest gen la care au participat, nu au ezitat nicio clipă să ofere ajutorul, indiferent de dificultatea intervenției!
Felicitări, Ionuț!
Felicitări, David!
Felicitări, Nicușor!
Ne mândrim cu voi!“ - se arată în mesajul MAI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii