Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este tânărul elev din Eforie, unul dintre voluntarii cei mai de seamă ai ISU Dobrogea. "O mie de ore de voluntariat!" (GALERIE FOTO)

ro

23 Oct, 2022 12:53 3397 Marime text
Enache Gabriel Cătălin, foto: Facebook/ ISU Constanta
Pompierii și-au exprimat mândria pentru un tânăr elev pe pagina de socializare.

El este Gabriel, are doar 17 ani, este elev în clasa a XI -a la Liceul Teoretic Carmen Silva, din orașul Eforie Sud și, totodată, unul dintre voluntarii cei mai de seamă ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța.


Postarea de pe pagina de Facebook a ISU Constanța 

Un tânăr constanțean, zi de zi în ajutorul comunității sale!  O mie de ore de voluntariat!

El este Gabriel, are doar 17 ani, este elev în clasa a XI -a la Liceul Teoretic Carmen Silva, din orașul Eforie Sud și, totodată, unul dintre voluntarii cei mai de seamă ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța.

A venit alături de noi la vârsta de 16 ani, dornic să învețe să fie de ajutor cetățenilor, lucru pe care l-a făcut în cele peste 1.000 de ore în cadrul multiplelor activități și intervenții la care a participat în anul său de voluntariat.

Este un tânăr remarcabil, curajos, responsabil, cu un simț civic extraordinar de dezvoltat, profesionist prin modul de implicare în toate misiunile încredințate

Gabriel ne-a mărturisit că își dorește o carieră militară în domeniul situațiilor de urgență, lucru pe care îl poate realiza prin admiterea la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Al. Ioan Cuza” din București ori prin absolvirea Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești, motiv pentru care este foarte atent în atribuirea timpului său liber atât studiului, cât și activității de voluntariat.

Îi mulțumim pentru modul în care a ales să se implice în ajutorarea celor aflați în dificultate, pentru spiritul lui civic, altruismul și responsabilitatea față de semeni și îl asigurăm de întreaga noastră prețuire pentru tot ceea ce face, constituind un adevărat model pentru tinerii din județul nostru!

Felicitări, Enache Gabriel Cătălin! Ne mândrim cu tineri ca tine!


Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.   


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Sursa foto: Facebook/ ISU Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii