Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este noul președinte al Consiliului de Administrație al Ameropa Grains SA

ro

13 May, 2019 00:00 3109 Marime text
Acționarii societății Ameropa Grains SA s-au întrunit în data de 18 martie 2019 în Adunare Generală Ordinară. Au fost prezenți toți acționarii societății cu drept de vot.
 
În urma ședinței, a fost aprobată încetarea mandatului lui Jan Kadanik, cetățean ceh, din funcția de administrator și președinte al Consiliului de Administrație al societății. De asemenea, s-a încheiat mandatul de administrator al lui Jung Jens Oliver.
 
Au fost aprobate numirile lui Andrew Henry Zivy, cetățean elvețian, în poziția de administrator și președinte al Consiliului de Administrație, mandatul fiind valabil pentru 4 ani începând cu data de 18 martie 2019, și a lui Christian Pagaard Junker, cetățean danez, în poziția de administrator,. pentru o durată de 4 ani.
 
Noua componență a Consiliului de Administrație al societății este: Andrew Henry Zivy - președinte, Lucas Miescher - membru CA, Mihai Daniel Aniței - membru CA, Christian Pagaard Junker - membru CA, Martin Sophie Cecile - membru CA. A fost împuternicită Mihaela Fraga Duțu pentru a înregistra modificările la Registrul Comerțului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii