Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este noul director general al Companiei Naționale Poșta Română

ro

07 Jul, 2022 13:54 2247 Marime text
Andrei Ionuț Valeriu, foto: Ministerul Comunicațiilor


Consiliul de Administrație a al Companiei Naționale Poșta Română a decis miercuri, 6 iulie, numirea pentru o perioadă de patru luni ca director general a lui Andrei Ionuț Valeriu, care îl va înlocui pe Bogdan Laurențiu Doru Pătru.

Andrei Ionuț Valeriu a fost secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, în perioada 2017-2019.

În perioada iunie - august 2017 a fost director general al SC IL MASTER TRANZIT SRL.

Între lunile mai și august ale anului 2015, el a ocupat funcția de Trainer principal la SC ESTUDIA CONSULT SRL.

De asemenea, în perioada ianuarie 2015 - decembrie 2016 a fost consultant în management la SC AEGO BUSINESS CONSULTING SRL. În anii precedenți, a ocupat aceeași funcție în cadrul mai multor firme.

În perioada Octombrie 2012- Decembrie 2012 a fost Ofițer Validare Extern - Cereri Rambursare PO DCA la SC SENIOR AUDIT SERVICES SRL.

A ocupat funcția de consilier pentru proiecte europene în perioada 17 noiembrie 2008 – 29 aprilie 2011 la Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.
 
În perioada 2005 – 2008 a urmat cursurile Universității din Bucureşti, Facultatea de Administraţie şi Afaceri, obținând diploma de licență.
A urmat apoi cursurile pentru obținerea unei diplome de master - Audit Financiar Contabil, Universitatea Spiru Haret.


A absolvit Programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională Securitate și Bună Guvernare în domeniul Științelor Militare, Informații și Ordine Publică din cadrul Colegiului Național de Apărare.
 

„Mă onorează faptul că mi s-a încredințat mandatul de director general al Loteriei Române, o instituție a statului cu o importantă tradiție și o istorie pe măsură, unul dintre cele mai cunoscute și de succes branduri românești. Îmi plac provocările profesionale și îmi doresc să contribui la dezvoltarea companiei și să venim cu noutăți care să răspundă așteptărilor jucătorilor.” –  a declarat Ionuț-Valeriu Andrei, Director General C.N. “Loteria Română” S.A.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii