Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a fost numit director executiv al firmei Tabără Năvodari SA

ro

13 Nov, 2018 00:00 3351 Marime text
Societatea Tabără Năvodari SA, prin Isidor Gurgu, în calitate de administrator unic al societăţii, a luat mai multe hotărâri în data de 1 octombrie 2018.
 
Astfel, conform Monitorului Oficial al României, începând cu data de 1 octombrie, a fost desemnată în funcţia de director executiv al societăţii Tabără Năvodari SA Ana-Maria Stanciu, pentru o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea revocării în această perioadă de către administratorul unic, în funcţie de libera sa apreciere.
Salariul lunar al noului director executiv este de 2.200 de lei. Numirea directorului vine la scurt timp după o altă numire interesantă din conducerea societăţii. Cumnatul fostului primar din Năvodari, Nicolae Matei, Isidor Gurgu, a fost numit recent administrator al societăţii Tabără Năvodari SA. Modificarea a fost publicată în Monitorul Oficial al României. Astfel, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor societăţii Tabără Năvodari SA, care s-a întrunit la data de 14 august 2018, a emis cu majoritate de voturi decizia de revocare din funcţia de administrator a lui Gheorghe Minea şi numirea lui Isidor Gurgu pentru o perioadă de patru luni, având o indemnizaţie de 3.000 de lei lunar.
 
Citeşte şi:
 
Cine este noul administrator al SC Tabără Năvodari SA! Este rudă cu un fost primar
 
Societatea Tabără Năvodari SA a înființat o nouă firmă, care se va ocupa de construcții
 
Tabăra Năvodari SA a vândut un hectar de teren şi a dat Primăriei localităţii un altul
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii