Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cimitirul din Năvodari va fi extins. Iată ce lucrări se vor realiza

ro

28 Jul, 2023 13:19 967 Marime text
Sursă foto - Pixabay.comAgenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Primăria orașului Năvodari.

Vorbim așadar de „EXTINDERE CIMITIR SI CONSTRUIRE CLADIRI CONEXE PARTER”, in judeţul Constanţa, orașul Năvodari, zona Cimitir, str. Eternității nr. FN.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului CONSTANTA, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.


Terenul, în suprafață de 51409 mp, este situat în intravilanul Orasului Navodari, strada Eternitatii,f.n.,județ Constanța face parte din domeniul public, se află în administrarea Consiliului Local Năvodari.

Extinderea cimitirului se referă la crearea de alei, platforme, crearea de spațiu pentru înhumare (cavouri,morminte), împrejmuirea cimitirului, realizarea unei case mortuare în suprafata de 92mp, realizarea unei clădiri administrative (birou,arhiva) în suprafață de 56mp, realizarea iluminatului în cimitirul extins. Casa mortuară în suprafață de 92mp va avea urmatoarele functiuni:
-sala ceremonii funerare , S=30.29mp;
-sala asteptare,S=14.97mp;
-hol acces, S=3.97mp;
-oficiu (bucatarie) , S=12.42mp;
-hol ,S =4.20mp;
-grup sanitar barbati, S=3.55mp;
-grup sanitar femei, S=3.65mp.

Cladirea administrativă în suprafață de 56mp va avea următoarele funcțiuni:
-birou , S= 12.25mp;
-hol acces, S=4.33mp; -
arhiva, S =22.36mp;
-grup sanitar , S=4.20mp.

 
PRECIZĂRI:
 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Cimitirul din Năvodari va fi extins. Primăria va realiza un PUZ pentru a expropria proprietarii de terenuri
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii