Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cimitirul din Năvodari va fi extins. Primăria va realiza un PUZ pentru a expropria proprietarii de terenuri

ro

15 Dec, 2021 00:00 2120 Marime text
  • Cimitirul din Năvodari va fi extins
  • Pentru extinderea cimitirului Primăria Năvodari mai are o suprafață de teren de 15.000 mp teren proprietare și se propune încă o suprafață de 36.409 mp
  • Se va realiza studiu de fezabilitate pentru exproprierea terenurilor propuse
 
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, s-a discutat în ședință despre proiectul inițiat de către Orașul Năvodari, prin primar Florin Chelaru pentru elaborare PUZ – introducere în intravilan, pentru proiectul „Execuție – Extindere cimitir și construire clădiri conexe”.
 
Conform memoriului de prezentare, întocmit în urmă cu un an, aproximativ, pe care îl regăsiți atașat în secțiunea documente, se propune extinderea cimitirului în suprafață de 56.207 mp, deoarece acesta nu mai are spațiu destinat înhumării.
 
Pentru extinderea cimitirului Primăria Năvodari mai are o suprafață de teren de 15.000 mp teren proprietare și se propune încă o suprafață de 36.409 mp, proprietari privați pentru care se propune schimbul sau exproprierea pentru cauză de utilitate publică. Se va realiza studiu de fezabilitate pentru exproprierea terenurilor propuse.
 
Se va întocmi, totodată, plan urbanistic zonal pentru suprafața de 51.409 mp pentru a introduce în intravilan această suprafață în scopul extinderii cimitirului. Extinderea cimitirului se referă la crearea de alei, platforme, crearea de spațiu pentru înhumare – cavouri, morminte, împrejmuirea cimitirului, realizarea unei case mortuare în suprafață de 92 mp și realizarea unei clădiri administrative – birou, arhivă, în suprafață de 56 mp, cât și realizarea iluminatului în cimitirul extins.
 
PRECIZĂRI:
 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Amenajarea cimitirului ortodox și musulman din Valu lui Traian, în linie dreaptă. Ce firmă va executa lucrările
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii