Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Trenuri directe din București către Istanbul, Varna, Sofia și retur. Cât costă un bilet

ro

03 Jun, 2022 13:00 3863 Marime text
Informare CFR Călători , foto: Pexels CFR Călători informează că în perioada 3 iunie – 3 octombrie 2022, pasagerii vor avea zilnic legături directe de la București  către Halkali/Istanbul, Sofia, Varna și retur.


Trenul către Halkali/Istanbul va avea în compunere un vagon cușetă, iar trenul către Varna sau Sofia  va avea în compunere două vagoane clasă.
 

O călătorie  de la Bucureşti Nord la Halkali/Istanbul (sau retur) costă 53,2 euro la  vagon cușetă cu 4 locuri., transmit reprezentanții CFR Călători. 


Un bilet pentru o călătorie, Bucureşti Nord – Varna costă 22 euro, iar Varna – București Nord costă 28,2 euro la vagon clasa a 2-a.


Potrivit sursei citate, un bilet pentru o călătorie de la Bucureşti la Sofia (sau retur) costă 29,8  euro la clasa a 2-a.


Mai multe informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional.

 

Biletele sunt vândute la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau pot accesa https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii