Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Călători plăteşte o grămadă de bani pentru serviciul de spălare a lenjeriei de pat (document)

ro

07 Mar, 2019 00:00 2788 Marime text
CFR Călători SA organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent achiziţiei de servicii de spălătorie a lenjeriei de pat (cearşaf plic, cearşaf pat şi faţă de pernă) cu care sunt dotate vagoanele de dormit şi cuşetă în Revizia de Vagoane Timişoara, Revizia de Vagoane Oradea şi Revizia de Vagoane Mangalia, împărţită în 3 loturi.
 
Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 9 aprilie 2019, iar valoarea estimată a achiziţiei se ridică la suma de 1.667.200 de lei. Pentru lotul care include serviciile pentru bunurile aflate în Revizia de vagoane Mangalia, valoarea estimată este de 390.750 de lei.
 
Persoanele responsabile pentru buna desfăşurare a licitaţiei sunt: Leon Bărbulescu - director general, Elena Miu - director financiar-contabil, Carmen Popescu - director achiziţii, Viorel Fabian - director vagoane, Cezar Ionescu - şef Serviciu Exploatare Vagoane, Georgeta Manole - şef Serviciu Achiziţii Produse, Lucrări şi Servicii, Ciprian Habasescu - expert achiziţii publice - Serviciul Produse, Lucrări şi Servicii.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii