Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:59 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Călători achiziţionează servicii de patrulare în trenurile de călători (document)

ro

03 Aug, 2016 00:00 2405 Marime text
 

SNTFC CFR Călători SA investeşte 116.700 de lei în servicii de patrulare în trenurile de călători. În acest sens, SNTFC CFR Călători SA organizează licitaţie de atribuire a contractului - în valoare de 116.700 de lei - „Servicii de patrulare în trenurile de călători de pe raza de activitate a SRTFC Constanţa“, cu o durată de 87 de zile de la data atribuirii acestuia.
 
Depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente se va realiza până la data de 11 august, la ora 16.00. Trimiterea ofertelor sau a cererilor de participare se va face până la data de 16 august, la ora 16.00, la adresa aleea Albăstrelelor nr. 10, urmând ca până a doua zi, la ora 18.00, să fie evaluate.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante responsabile de atribuirea contractului sunt: Horia Gabriel Ţăranu, director SRTFC Constanţa; Dumitru Constantinescu, contabil-şef SRTFC Constanţa; Auraş Gavrila - şef divizie Exploatare; Isabella Chiscan, şef Serviciu POTD; Nicoleta Aurelia Bardi, şef Oficiu Juridic; Marioara Bolocan, şef Birou Achiziţii.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul de participare la licitaţia publică organizată de SNTFC CFR Călători SA.

Ti-a placut articolul?

Comentarii