Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul de Transfuzii, lasat de izbeliste

ro

16 Dec, 2009 01:39 1832 Marime text
spitalul_judetean_constanta.jpgTemperatura din încăperile Centrului de Transfuzii Constanţa scade de la o zi la alta, deoarece alimentarea cu căldură a fost întreruptă. Motivul, o ţeavă spartă care încă nu a fost „depistată", undeva, între Centru şi Policlinica nr.1.

Dacă pentru cea din urmă reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă au găsit câteva soluţii de încălzire, adică în jur de 15 calorifere electrice, totuşi, Centrul de Transfuzii nu se bucură de nici un ajutor.

Chiar dacă de bunul mers al activităţii de acolo depinde viaţa a zeci de persoane, reprezentanţii SCJU au declarat, că acesta nu aparţine de unitatea spitalicească. În consecinţă, centrul trebuie să se descurce cum poate.

Directorul Centrului de Transfuzii, dr. Alina Dobrotă a declarat că nu poate face absolut nimic în această privinţă. Instalaţia electrică nu ar face faţă la un surplus de calorifere. Aşadar, nu le rămâne decât să tremure, chiar dacă au un contract semnat cu SCJU şi s-au interesat din timp referitor la existenţa unor eventuale probleme.

Managerul SCJU, Dan Căpăţână, a precizat că până la sfârşitul săptămânii problema va fi rezolvată, însă momentan nimic nu este sigur.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii