Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebrul Boris Becker îi ia apărarea Simonei Halep „Sper să primească o a doua șansă, iar suspendarea să se reducă!'

ro

14 Jan, 2024 14:11 590 Marime text







Boris Becker, fost câștigător de 6 ori în turnee de Grand Slam, speră în revenirea Simonei Halep pe teren. Fostul star a avut o discuție cu ziariștii români prezenți la Melbourne, în care a vorbit despre sportiva română, care așteaptă audierile de la TAS, programate luna viitoare, potrivit știripesurse.ro.

„Sunt un mare fan, un mare admirator al Simonei Halep. E uimitoare pe teren. Nu era cea mai puternică, dar e una dintre cele mai inteligente jucătoare din istorie. Prestația pe care a avut-o în finala cu Serena Williams la Wimbledon a fost una dintre cele mai bune pe care le-am văzut la o jucătoare. Și a reușit-o împotriva celei mai mari jucătoare din istorie. Sunt trist să văd ce i se întâmplă. Sper să aibă un proces bun la TAS, sper să aibă avocați buni. Sunt sigur că Țiriac o va ajuta cu tot ce e nevoie. Va fi foarte important pentru tenis și pentru ea să revină pe teren.


Dacă suspendarea va rămâne, nu cred că va mai reveni. Ar fi o pauză prea mare. Dar sper să primească o a doua șansă, suspendarea să se reducă și să o vedem înapoi pe teren”, a declarat Boris Becker pentru gsp.ro.

Boris Becker a fost condamnar la închisoare din cauza unor nereguli financiare. Acum a fost angajat de Eurosport să comenteze Australian Open.

Citește și
Simona Halep, pregătire cu Jez Manso, la Dubai. „Uite cine a revenit la club!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii