Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune primarul orașului Mai mulți cai legaţi şi slab hrăniţi, filmaţi pe marginea lacului Zarguzon, Techirghiol (video)

ro

24 Jan, 2021 09:18 3281 Marime text
  • Imaginile au fost suprinse în Techirghiol, pe marginea lacului Zarguzon, imagini puteți vedea în secțiunile Galerie foto și Video ale materialului.
Imagini cu mai mulți cai care sunt legaţi şi slab hrăniţi au fost postate pe Facebook.

Imaginile au fost suprinse în Techirghiol, pe marginea lacului Zarguzon.
 

Am primit clipul ăsta de la o persoană care m-a rugat să o ajut să facă situația cât mai cunoscută. În Techirghiol, pe marginea lacului Zarguzon, peste 40 de cai sunt ținuți legați în frig și în mizerie, fără mâncare și mulți dintre ei se îmbolnăvesc și mor.

Autoritățile n-au făcut nimic până acum, dar poate dacă distribuim cât mai mulți o să se sesizeze cineva și o să-i ia de acolo, de unde sunt condamnați la moarte sigură., este postarea de pe pagina de Facebook a unui internaut.

Video îl puteți accesa aici.

Primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că a cerut niște informații de la Poliție.

Poliția studiază acest caz, și, în curând ne va furniza informații despre cine este proprietarul și ce s-a întâmplat acolo. Este vorba despre zona extravilană a orașului. , a declarat Iulian Soceanu , primarul orașului Techirghiol.

La acest moment, polițiștii constănțeni se află la fața locului și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt. Starea fiecărei cabaline este evaluată împreună cu reprezentanți ai DSVSA Constanța.

Urmează ca la finalizarea verificărilor sa fie luate măsurile legale care se impun.

UPDATE:
Ce spune IPJ Constanța


Referitor la evenimentul de astăzi, din extravilanul orașului Techirghiol, vă comunicăm următoarele:

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și ai Poliției orașului Techirghiol au efectuat verificări, iar, în urma celor constatate, au fost identificate 35 de cabaline.

La fața locului, s-au deplasat și reprezentanți ai D.S.V.S.A. Constanța, care au evaluat starea animalelor.

În urma cercetărilor, polițiștii au luat măsura plasării acestora într-un adăpost din județul Constanța, potrivit O.U.G. 175/2020.

În cauză, continuă verificările, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.




Sursa video: Facebook/ Puya © Scandalos Music
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii