Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește pe strada Vârful cu Dor din Constanța! Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire

ro

19 May, 2023 10:23 1397 Marime text
 
 
  • Confort Urban SRL este o societate controlată de Consiliul Local Municipal Constanța.
  • Recent, Primăria Constanța a eliberat pentru subordonata Confort Urban SRL o autorizație de construire ce privește amplasarea unei stații de mixturi asfaltice, cu instalații și construcții anexe, pe strada Vârful cu Dor din Constanța.
 
Primăria municipiului Constanța a eliberat pentru subordonata Confort Urban SRL o autorizație de construire ce privește amplasarea unei stații de mixturi asfaltice, cu instalații și construcții anexe, pe strada Vârful cu Dor din Constanța.
 
Este vorba de AC 408 din data de 16 mai 2023, cu o valabilitate de 24 de luni.
 
Facem mențiunea că societatea Confort Urban mai are o astfel de stație. Stația de preparare mixturi asfaltice TELTOMAT tip V/3-s este amplasată în baza de producție a S.C.I.L. „Confort Urban” SRL, str. Vârful cu Dor nr. 10 și servește la prepararea mixturilor asfaltice necesare pentru lucrările de pe raza municipiului Constanța.
 
Stația de preparare mixturi asfaltice TELTOMAT tip V/3-s are următoarele caracteristici: productivitatea este de 80 – 100 de tone pe oră mixtură asfaltică la o umiditate inițială de 5% și o umiditate finală mai mică de 0,5% cu un conținut de filer de 6%; puterea totală instalată este de 477 KW; dozarea volumetrică cu dozatoare individuale având un debit de maxim 40 de tone pe oră; banda colectoare de 15 m; uscător cu tobă - debit 50-00 de tone pe oră; arzător de joasă presiune cu combustibil lichid; instalație de malaxare cu ax dublu; sarja de malaxare de 800 kg; sortarea se face cu 4 mărimi de agregate; dozator liant (bitum D60/80) - volumetric; buncăr de încărcare mixtura asfaltica 80 de tone; sistem de cântărire digital și doze tensiometrice; dozator volumetric de bitum cu cântar gravimetric; monitorizare temperaturi agregate, bitum și mixtură; Conducerea procesului tehnologic de către un automat programabil care permite afișarea grafică a procesului tehnologic emițând rapoarte privind cantitățile produse și cantitatea dozajului realizat cu posibilitatea de imprimare. Tipurile de mixturi asfaltice fabricate sunt Binder - Bad 25 și Uzura - Ba 16.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
În 2017 a încheiat acord de recunoaștere a vinovăției cu DNA
Firma unui fost șef de la Confort Urban reface trotuarele și terasamentele de pe strada Ștefan cel Mare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii