Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mâncăruri vor primi pacienţii constănţeni în noaptea dintre ani, prin grija Arimex Comexim 2000 SRL

ro

30 Dec, 2020 00:00 1521 Marime text
  • Arimex Comexim 2000 SRL oferă un meniu special pacienților din spitalele din Constanța
 
Sărbătorile de iarnă sunt pline de bucurii şi surprize, oferite celor aflaţi în suferinţă de către Arimex Comexim 2000 SRL, firma care asigură hrana zilnică a pacienţilor internaţi la spitalele din Constanța
 
Iată meniul pentru Revelion și prima zi din an:
 
31.12.2020 
         
Cină Revelion - piftie tradiţională de purcel, file de crap la cuptor şi cartofi natur cu unt şi lamâie, file de crap la cuptor cu amestec de legume mexicane, file de piept de curcan la tavă cu amestec de legume gratinate, cartofi la cuptor cu brânză proaspată de vaci, piftie tradiţională de purcel.
 
Desert cină Revelion - prăjitură cu cremă de fructe, ştrudel de casă cu mere, suc natural de portocale, banane, măr copt cu miere şi stafide.
 
 01.01.2018
 
Mic dejun: lapte dulce, unt, tartină cu icre negre, slăninuţă ardelenească, brânză topită, caş de vacă, urdă, branză de vaci, caşcaval, brânză topită, miere salcâm
 
Supliment: biscuiţi, lapte dulce, iaurt natural, brânză pufoasă cu somon
 
Prânz: borş de crap românesc, supă de pasăre cu smântănă, borş de purcel cu tăiţei de casă, supă de crap, supă de văcuţă cu smântănă, supă de legume cu smântănă, muşchiuleţ de vită la cuptor cu sos ostropel, în cuib de orez cu legume, piept de pui rasol cu piure de cartofi
 
Salată prânz: salată de varză albă, salată verde, salată de castraveţi muraţi, salată de gogonele
 
Desert prânz: portocale, mere, mere coapte, prăjitură cu cremă de vanilie
 
Cina: sniţele pane din piept de pui cu piure de cartofi, ruladă de curcan şi cartofi gratinaţi cu branză de vaci, ceai cu lămâie
 
Salată cină: conopidă murată şi gogoşari in oţet
 
Desert cină: portocale, suc natural de portocale, cozonac cu cacao, nucă si rahat.
 
„E vremea când ne gândim la anul care a trecut, la ce am făcut, şi bine şi rău, şi ce dorim să facem ca bine pentru anul ce urmează. Este vremea bilanţului, dar pentru noi creştinii nu atât conteaza bilanţul câştigurilor sau pierderilor financiare, ci bilanţul smereniei, bunătăţii, milosteniei, a iubirii faţă de aproapele nostru. În  anul care se înnoieşte, să ne înnoim şi noi. Să ne străduim să progresăm, să fim mai buni, să ajutăm mai mult, să ne întărim mai mult în credinţă, în rugăciune şi fapte bune. Să ne străduim să fim buni, să înmulţim binele şi bucuria! Să gândim frumos!
 
Să ne ajute Bunul Dumnezeu, ca timpul  care va sa vină, să fie timpul mântuirii noastre, timpul creşterii în iubire şi înţelepciune, în legătura noastră cu Dumnezeu şi în legătura noastră de binefacere, de ajutorare a semenilor. Să avem bucuria dezlegării de răutate, bucuria dezlegării de nelinişte, pentru că Dumnezeu miluieşte cu liniştea, Dumnezeu binecuvântează, Dumnezeu odihneşte. El este odihna sufletelor celor drepţi!
 
Tuturor, vă dorim ani mulţi şi binecuvântaţi cu rodire de fapte bune şi cu întărire de la Dumnezeu ca să putem trece prin toate necazurile, greutăţile şi ispitele zilelor ce vor urma, pentru că numai când suntem uniţi cu Dumnezeu putem fi puternici. La mulţi ani”, a transmis Drăghici Vergil, reprezentant SC Arimex Comexim 2000 SRL
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii