Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce filme și seriale apar pe Netflix în prima lună de vară

ro

04 Jun, 2022 17:08 1586 Marime text
Filme pe Netflix în iunie, foto: Pixabay
Prima lună a verii debutează cu noutăți la Netflix.

Vă prezentăm în continuare premierele nou nouțe oferite de Netflix în luna iunie 2022. 




Peaky Blinders

Începând cu 10 iunie 2022, debutează un nou sezon al serialului Peaky Blinders. În acest sezon, Tomas Shelby va încerca să obțină bani din comerțul cu opiu. 


The Umbrella Academy, sezonul 3

Lansarea sezonului 3 din The Umbrella Academy va fi pe 22 iunie 2022. Membrii academiei sunt convinși că odată cu împiedicarea apocalipsei din 1963, lucrurile au revenit la normal.




Spiderhead

Spiderhead va avea premiera pe Netflix pe 17 iunie 2022. Producția este un thriller psihologic, iar printre actori se numără: Chris Hemsworth, Miles Teller și Jurnee Smollett. 




Baby Fever

Baby Fever, disponibil din 8 iunie, este o comedie romantică ce spune povestea unei specialiste în fertilitate. 


Love and Anarchy, sezonul 2

Sezonul 2 aduce o răsturnare de situație. Întreaga viață a lui Sophie este dată peste cap după ce primește o veste tulburătoare, greu de acceptat. 


Hustle

Hustle va avea premiera pe 8 iunie și este un film ce spune povestea unui selecționer fără prea mult noroc din Spania. El descoperă un jucător de baschet cu un potențial imens și este decis să ajung împreună la NBA.



Trees of peace

Din 10 iunie 2022, abonații Netflix vor putea urmări filmul Trees of peace. Este vorba despre patru femei care leagă o prietenie indestructibilă. Le unește faptul că sunt toate sunt captive și ascunse în timpul genocidului din Rwanda.


Halftime

Halftime este documentarul ce spune povestea de viață a lui Jennifer Lopez, iar premiera este anunțată pentru data de 14 iunie.



The Martha Mitchell Effect

The Martha Mitchell Effect este tot un documentar ce conturează portretul soției parlamentarului care a denunțat scandalul Watergate. 


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii