Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au descoperit inspectorii vamali constănțeni într-un container sosit din China

ro

16 Nov, 2022 13:36 1347 Marime text
foto: Pexels Bunuri în valoare de 2.236.500 lei reținute de către inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud. 
 
La data de 15 noiembrie 2022, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud – Direcția Regională Vamală București, ca urmare a controlului efectuat au descoperit 1.819 bucăți căști cu fir, design’’APPLE’’, 3.834 bucăți căști bluetooth design ‘’APPLE’’ și 288 bucăți încărcătoare pentru telefoane purtând sigla ‘’HDMI’’, toate reprezentând bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mărcile susmenționate.,transmite Ministerul Finanţelor Autoritatea Vamală Română.  

Mărfurile au fost descoperite într-un container sosit din China aparținând unei societăți comerciale cu sediul în orașul Kiev, Ucraina.

Bunurile în discuție au fost reținute de către lucrătorii vamali iar valoarea acestora , în situația în care ar fi fost comercializate pe piața la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 2.236.500 lei., mai transmite sursa citată. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii