Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a postat Mario Iorgulescu pe pagina de socializare după ce a primit 15 ani în primă instanță

ro

20 Mar, 2023 11:55 2002 Marime text


Curtea de Apel București a fixat primul termen în apelul dosarul în care Tribunalul Bucureşti a decis în primă instanță condamnarea lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, la 15 ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.
 
Primul termen în apel al cauzei a fost fixat pentru data de 15 mai 2023. Oricare va fi decizia Curții de Apel, aceasta va fi definitivă!

Mario Iorgulescu a publicat o fotografie pe rețelele sociale. În cadrul postării de pe Instagram, acesta a scris mai multe cuvinte relativ ironice: ”Relaxare”, ”Viață minunată”, ”Toatebune”. De asemenea, el a postat și câteva cuvinte referitoare la procesul și condamnarea sa: ”Cred în justiție”, ”Lege și Ordine”, ”Justiție”, ”Mafie”.


 
Conform magistraților, inculpatul este acuzat că, la data de 08.09.2019, pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat (...) spre Clubul Nuba din Parcul Herăstrău, unde se afla fosta sa prietenă care refuzase să plece acasă la insistențele lui.
 
Oamenii legii mai arată că inculpatul a condus autoturismul marca Aston Martin, model DBS, cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 60 km/h în localitate, „pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h într-o intersecție, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă o putere de aproximativ 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu un alt autoturism, condus de victima (...), care a decedat pe loc în urma leziunilor suferite“, potrivit datelor oficiale.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și
 
Judecătorii explică de ce i-au dat 15 ani de închisoare lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal!
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii