Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA, vizitata de oficiali olandezi

ro

03 Mar, 2010 01:43 1643 Marime text
ccina.jpgIeri, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA), Mihai Daraban, a primit vizita consilierului economic şi comercial al Ambasadei Olandei la Bucureşti, Hans Smaling.

Acesta a fost însoţit şi de un consilier al Departamentului Economic şi Protecţia Mediului din cadrul Ambasadei, Vlad Nicolae şi de reprezentanţii European Gateways Platform, Eurodite SRL şi Roeleveld - Sikkes Architects, Robin Martens, Meta van Drunen, respectiv Joep de Roo.

ccina2.jpgÎn cadrul întâlnirii de ieri, reprezentanţii părţii olandeze şi-au manifestat interesul în ceea ce priveste dezvoltarea portului, a infrastructurii dar şi referitor la alte investiţii ce ar putea fi dezvoltate în judeţul Constanţa. Aceştia s-au interesat în mod special de domeniile principale de activitate ale agenţilor economici din judeţ, şi anume domeniul portuar, turism, transporturi, comerţ şi servicii. Preşedintele CCINA Constanţa Mihai Daraban a făcut cu această ocazie, o prezentare amplă a judeţului Constanţa iar în plus a subliniat importanţa pe care o are Portul Constanţa, numeroasele investiţii ce ar putea fi dezvoltate aici, dar şi necesitatea creării de facilităţi pentru mărfurile care sunt exportate prin acest port.

Deşi este prima vizită la CCINA Constanţa, consilierul Hans Smaling a precizat că se va întoarce aici în luna aprilie, pentru a participa la deschiderea oficială a Expoziţiei internaţionale EUROPORT România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii