Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazare pentru refugiați în Mangalia. Anunțul primarului

ro

26 Feb, 2022 17:56 3486 Marime text
  • Primăria Mangalia și mediul de afaceri din turism oferă sprijin refugiaților ucraineni

Primarul Radu Cristian și Consiliul Local Mangalia, împreună cu organizațiile patronale, agenții economici din domeniul turistic, alături de comunitatea locală, își exprimă întreaga disponibilitate de a sprijini refugiații ucrainieni, dacă va fi nevoie.
 
În aceste zile, se stabilește planul de măsuri de într-ajutorare pentru cetățenii ucrainieni, care s-au îndreptat spre România, pentru a fugi din calea războiului.
 
Primăria Mangalia și agenții economici din turism, care dețin active în sudul litoralului, pot pune la dispoziția refugiaților, spații de cazare, hrană sau transport.
 
”În aceste zile, tulburătoare pentru noi toți, am discutat cu agenții economici din turism, cu alte persoane din comunitatea locală, pentru a găsi soluții de sprijinire a acestor oameni, care și-au lăsat agoniseala de-o viață și se îndreptă, poate, spre nicăieri.

Suntem dispuși să preluăm cetățeni ucrainieni, dacă aceștia vor ajunge la noi și să le oferim un adăpost sigur, cald, primitor, alimente și îmbrăcăminte. Avem suficiente spații de cazare în stațiuni, dar și în Mangalia, care pot fi puse la dispoziția femeilor și copiilor din Ucraina, pentru a trece mai ușor peste această tragedie”, a declarat primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian.


Foto ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii