Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz cutremurător în Argeș. Un bărbat a murit în timp ce vorbea la telefon cu fiul său

ro

02 May, 2022 19:43 1427 Marime text
Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia foto ziaruldeconstanta.ro
Un bărbat din comuna Oarja, județul Argeș, și-a pierdut viața pe 1 mai, când a căzut într-o fântână.


Pompierii Detaşamentului Bradu au fost solicitaţi să intervină pentru extragerea unui bărbat găsit într-un puț de aproximativ 20 m adâncime. La fața locului s-au deplasat trei echipaje, inclusiv o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD, precum şi o ambulanţă a serviciului judeţean.



Un militar a coborât în fântână și l-a scos pe bărbatul care nu dădea semne de viaţă. Echipele medicale au demarat procedurile de resuscitare şi au plecat cu victima către spital. 



Personalul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean a continuat resuscitarea, dar eforturile au fost zadarnice şi s-a declarat decesul.



Din primele verificări s-a constatat că, în jurul orei 22, bărbatul de 52 de ani vorbea pe telefonul mobil cu fiul său, când convorbirea s-a întrerupt brusc. Fiul şi-a reapelat tatăl şi întrucât nu a răspuns nimeni, a sunat-o pe mama sa şi a trimis-o să vadă ce s-a întâmplat.




Ştiind că soţul obişnuia să fumeze stând aşezat pe marginea puţului, femeia a verificat zona. A găsit telefonul mobil lângă gura puţului şi bănuind că s-a întâmplat ceva rău, a sunat la 112.


Anchetatorii presupun că, într-un moment de neatenţie în timp ce vorbea la telefon, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în puţ. 


Poliţiştii înclină să creadă că a fost vorba despre o cădere accidentală, mai ales că bărbatul nu a lăsat bilet şi nici nu a avut vreo tentativă de suicid. 



Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.


Sursa ziarulargesul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii